Oho! Jännitys ohi? Tärkeän Valioliiga-palkinnon voittaja vuodettiin

Tottenhamin huomisesta otteluohjelmasta vuodettu kuva paljastaa, että joukkueen nuori tähti Dele Alli tullaan ilmeisesti valitsemaan tänään PFA:n (Britannian ammattilaisjalkapalloilijoiden liitto) vuoden nuoreksi pelaajaksi.

”Dele Allin vaikuttava kausi nousi eilen uudelle tasolle, kun hänet valittiin PFA:n vuoden nuoreksi pelaajaksi”, lukee otteluohjelmasta vuodetussa kuvassa.

20-vuotiasta Allia on pidetty ennakkosuosikkina pystin saajaksi. Hänen lisäkseen ehdolla ovat joukkuekaveri Harry Kane, Liverpoolin Philippe Coutinho, Stoken Jack Butland ja Everton-kaksikko Romelu LukakuRoss Barkley.

Itse seremoniahan on myöhemmin tänään illalla, ja siellä julkaistaan myös PFA:n valinta vuoden pelaajaksi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!