Gazzetta listasi Buffonin saamia tarjouksia – Real Madrid ja PSG hohdokkaimmat nimet

© Kuva: Getty Images

Italialainen maalivahtilegenda Gianluigi Buffon tiedotti odotetusti torstaina, että mies pelaa tulevana lauantaina viimeisen ottelunsa Juventuksen paidassa. Se sen sijaan yllätti, että Buffon kertoi harkitsevansa vielä pelaajauransa jatkamista jossain toisaalla, Italian ulkopuolella (lue lisää).

Vähemmän yllättäen siinä ei kestänyt kauaa, että huhuja Buffonin uusista seuroista alkoi liikkua. Italialainen urheilulehti Gazzetta Dello Sport otti konkarivahdin saamista tarjouksista selkoa.

Ei tarvitse olla kummoinenkaan profeetta arvatakseen, että Buffonia on yritetty houkutella Pohjois-Amerikan MLS-liigaan ja Kiinan Superliigaan. Näiden lisäksi argentiinalainen Boca Juniors on miestä kosiskellut. Gazzettan mukaan Buffon sanoi kuitenkin kaikille näille tarjouksille ei, sillä hän haluaa päättää pelaajauransa ensiluokkaisen sarjan ensiluokkaisessa joukkueessa.

Buffon sanoi alkaneensa harkita eläkkeellejäämispäätöksensä pyörtämistä pari viikkoa sitten, kun hän sai ”todella houkuttelevia tarjouksia”. Gazzettan kertoman mukaan näitä on neljä. Ensimmäinen, ja vähiten houkutteleva näistä on tullut Sporting Lissabonista.

Myös Liverpoolin kerrotaan lähestyneen Buffonia sopimustarjouksen merkeissä. Jürgen Klopp ei varsinaisesti luota Simon Mignoletiin, eikä Loris Kariuskaan kaikkia vakuuta.

Viimeisinä seuroina kuvaan ovat astelleet raharikkaat Real Madrid ja PSG. Real Madrid on tavoitellut Buffonia aiemminkin, ja näkee nyt kenties tilaisuuden koittaneen. Tosin epäselvää on, olisiko ykkösvahtina Buffon vai Keylor Navas.

PSG on puolestaan ollut jo pidempään uuden ykkösvahdin perässä, sillä Alphonse Areola ei oikein vastaa megaseuran statusta ja Kevin Trappkin on lähtökuopissa.

Lähde: AS


PÄIVÄN VIHJE: TOTTENHAM – LIVERPOOL

Syveneekö varjojen mailla taivaltavan Liverpoolin ahdinko Tottenhamin vieraana?