MTV: Veikkausliigan tähtipelaajan siirto SJK:hon kaatumassa? – ”Asioita ei ole vain tapahtunut”

© Kuva: Juha Tamminen

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa MTV Urheilun tietojen pohjalta, että FC Interin seuraikoni Mika Ojala on siirtymässä Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin.

Ojala, 31, ja Inter eivät päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joten hän etsii tällä hetkellä uutta seuraa. Aiemmin tammikuussa Ojala kertoi MTV:lle, että hänen ja Interin neuvottelut hoidettiin ”alusta asti epäammattimaisesti”. Hän ei tuolloin vahvistanut siirtoa SJK:hon, mutta lisäsi, että ”kaupunki ja jopa maa ovat vielä jatkon kannalta auki”.

Nyt MTV Urheilu on saanut päivityksen SJK:n ja Ojalan tilanteesta seinäjokisten uudelta päävalmentajalta Jani Honkavaaralta, jonka mukaan neuvottelut eivät ole hetkeen edenneet mihinkään.

– Mika Ojalan tilanteessa ei ole tuoretta käännettä. Siitä on pitkä aika, kun olemme viimeksi Mikan kanssa puhuneet. Puhuimme hänen tulemisestaan, keskusteluja käytiin, kiinnostusta on ollut, mutta asioita ei ole vain tapahtunut, Honkavaara kommentoi MTV Urheilulle.

Ojalan mahdollista siirtoa Seinäjoelle ei ole kuitenkaan täysin kuopattu.

– En osaa sanoa. Nyt ei ole vain ollut kontaktia hetkeen. Kun keskustelut aloitetaan, siitä on aika pitkä matka vielä sopimukseen. Se on kaikkien pelaajien kohdalla sama juttu, jatkaa Honkavaara.

– Keskusteluja käytiin. Hän oli meille yksi vaihtoehto. Denis Oliinyk teki tietysti meidän kanssa nyt jatkosopimuksen. Sitä kautta todennäköisyys pienenee, että Mika vielä tuohon palettiin mahtuisi, mutta kuka tietää.

– Etsimme kahta-kolmea pelaajaa. En sano, että etsimme välttämättä Mika Ojalan tyyppistä pelaajaa, mutta enemmänkin hänen pelipaikallaan pelaavaa. Etsimme selkeästi keskikentälle pelaajaa ja pohdimme, onko se sellainen, joka pystyisi pelaamaan myös laidassa. Laitapelaajia sekä erilaisia laitapelaajatyyppejä meillä on jo kuitenkin aika paljon. Tarvitsemme ehkä enemmän selkeää keskustan pelaajaa.