Huuhkajien Nations League -joukkueeseen yksi muutos – myös Teemu Pukille ja Tim Sparville lepoaikaa

© Kuva: Juha Tamminen

Markku Kanerva on joutunut tekemään yhden muutoksen Huuhkajien joukkueeseen lokakuun Nations League -otteluihin Bulgariaa ja Irlantia vastaan. Polvivamman sarjaottelussa saanut Jasse Tuominen joutuu jäämään joukkueesta pois, ja hänen tilalleen nostetaan Örebron Rasmus Karjalainen. Karjalainen teki lauantaina Allsvenskanissa joukkueelleen kaksi maalia.

Huuhkajat pelaa jo ennen kilpailullisia pelejään harjoitusmaaottelun Puolaa vastaan. Peli pelataan keskiviikkona Gdanskissa. Tuohon peliin Suomi lähtee lopulta vain 22 pelaajan miehistöllä, sillä harjoitusottelusta jäävät pois myös Teemu Pukki ja joukkueen kapteeni Tim Sparv.

Palloliiton tiedotteen mukaan Pukin jalassa on tulehdus, ja hän pelasi jo lauantain Championship-ottelussa jalka puudutettuna. Maanantaisten tutkimusten jälkeen todettiin, että Pukin on parasta levätä, jotta hän olisi pelikunnossa Bulgariaa ja Irlantia vastaan.

– Teemulla on antibioottikuuri päällä ja uskomme, että se puree siten, että hän on joukkueen mukana torstaina, kun palaamme Puolasta, päävalmentaja Markku Kanerva kertoi.

Tim Sparvin tilannetta ei Palloliiton uutisessa tarkemmin avata. Sparv pelasi sunnuntaina täydet 90 minuuttia AEL Larissan paidassa Kreikan Superliigan neljännen kierroksen ottelussa, joten kyse lienee vain lepuutuksesta.

Pukin ja Sparvin tavoin Huuhkajien joukkueeseen liittyvät torstaina MLS-pelaajat Lassi Lappalainen ja Jukka Raitala. Suomi kohtaa Nations Leaguen otteluissa Helsingissä Bulgarian sunnuntaina 11.10. kello 19 ja Irlannin keskiviikkona 14.10. kello 19. Ensi keskiviikon Puola-ottelu alkaa kello 21.45.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.