Käynnissä olevan MM-lopputurnauksen ensimmäinen puolivälieräpari on selvillä.

Hollanti ja Argentiina kohtaavat toisensa ensi viikolla puolivälierissä. Argentiina voitti lauantai-iltana neljännesvälieräottelussaan Australian lopulta 2-1. Hollanti oli voittanut aiemmin lauantaina Yhdysvallat 3-1.

Argentiina lähti luonnollisesti Australia-otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta lopulta kamppailua oli odotettua tasaisempi.

Leo Messi siirsi ammattilaisuransa 1000. ottelussa Argentiinan johtoon noin kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Maali oli Messille uran ensimmäinen MM-kisojen pudotuspelivaiheessa. Samalla Messistä tuli Argentiinan MM-kisahistorian eniten maaleja tehnyt pelaaja.

Julián Álvarez vei Argentiinan kahden maalin etumatkalle toisen jakson alussa ja näytti samalla laittaneen ottelun pakettiin, mutta Australia tuli melkoisella onnenkantamoisella maalin päähän vartti ennen loppua. Craig Goodwinin laukaus kimposi Enzo Fernándezin kautta ohi Emi Martínezin. 2-1. Molemmat joukkueet kykenivät luomaan laadukkaita maalipaikkoja loppuhetkillä, mutta lisämaaleja ei lopulta nähty.

LUE MYÖS