Paulo Dybalan agentti Jorge Antun on saapunut Italian pääkaupunkiin, ja hänen on määrä neuvotella AS Roman urheilutoimenjohtajan Tiago Pinton kanssa asiakkaansa jatkosta. Useat lähteet, kuten Calciomercato.com ja Sky Sport Italia, uutisoivat, että Antun seuraa Stadio Olimpicolla, kun Roma päättää kautensa Speziaa vastaan tänään sunnuntaina.

Jos Roma voittaa ottelunsa Speziaa vastaan, se saa paikan Eurooppa-liigasta myös ensi kaudeksi. Roma selviytyi tällä kaudella turnauksen loppuotteluun, jonka se hävisi Sevillalle rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Dybala teki Roman ainoan maalin varsinaisella peliajalla.

Vaikka Dybala kärsi kaudella monista vammoista, hän onnistui kilpailullisissa otteluissa 17 kertaa maalinteossa. Lisäksi hän syötti kahdeksan maalia 37 otteluun.

Dybalan, 25, sopimus ulottuu vuoteen 2025, mutta sopimus sisältää ulososto-option. Sen suuruus on 12 miljoonaa euroa (20 miljoonaa euroa muille italialaisille seuroille), mikä on alakanttiin verrattuna hänen markkina-arvoonsa. Sanotaan, että Dybalasta olisivat kiinnostuneita ainakin Manchester United, Paris Saint-Germain ja Real Madrid, mutta Calciomercato.comin mukaan huhuissa ei ole mitään konkreettista toistaiseksi. Jos Pinto nostaa Dybalan palkan neljästä ja puolesta miljoonasta eurosta kuuteen miljoonaan euroon, ulosostopykälä poistuu pelaajan sopimuksesta.

Muokattu 4.5. klo 16.06: Otsikkoa muutettu. Aiempi otsikko oli ”Paulo Dybalan tulevaisuus AS Romassa vaakalaudalla? Uudet osoitevaihtoehdot tiedossa”.

LUE LISÄÄ: