Euroopan suurin sanomalehti Bild on julkaissut tänään maanantaina erittäin kriittisen jutun Huuhkaja-kärki Joel Pohjanpalosta, joka parhaillaan edustaa Saksan kakkosliigan Fortuna Düsseldorfia.

– Kolmen tappion jälkeen aamulla kello 3 – Fortunan Pohjanpalo juhlii sijaa 16, lehti otsikoi.

Joukkueensa penkkimieheksi vajonnut suomalaishyökkääjä nähtiin perjantaisen Karslruhe-tappion jälkeen paikallisessa pintoliitopaikassa bailaamassa. Fortuna oli muutamaa tuntia aiemmin pudonnut sarjataulukossa sijalle 16, jolla düsseldorfilaiset olisivat matkalla putoamiskarsintoihin.

– Helvetin huono ajankohta Joel Pohjanpalolta! Bild-lehti suomii Huuhkajien hyökkääjää.

Joukkue oli vapaalla, joten Pohjanpalo ei ole rikkonut mitään seuran sisäisiä sääntöjä, silti Fortuna-manageri Rachid Azzouzi peräänkuuluttaa järjen käyttöä.

– Minulla ei ole vahvistusta tapahtumista, mutta lähtökohtaisesti jokaisen tulisi miettiä käytöstään, Azzouzi sanoo saksalaislehdelle.

Bildin tietojen mukaan Azzouzi on jo aiemmin syksyllä puhutellut Pohjanpaloa tämän ”kosteaan juhlimiseen” liittyen.

Pohjanpalo rikkoi discon porttikieltoa

Entistä surkuhupaisammaksi tilanteen suomalaiskärjen osalta tekee se, että fanit kuvasivat Pohjanpalon düsseldorfilaisessa ”Rudas Studios”-discossa. Kyseinen erityisesti ammattilaisfutaajien (Düsseldorf, Dortmund, Schalke) suosiossa oleva oli nimittäin hetkeä aiemmin julistanut Facebook-sivullaan porttikiellon kaikille Fortuna Düsseldorfin pelaajille.

– Olemme päättäneet antaa koko Fortuna Düsseldorfin pelaajistolle porttikiellon tiloihimme, kunnes urheilullista menestymistä on jälleen havaittavissa, pintaliitopaikka kirjoitti.

– Teidän kanssanne on joutunut kärsimään, harvoin teidän kanssanne on päässyt riemuitsemaan, discon kritiikkiteksti jatkui.

Bild julkaisi uutisensa yhteydessä yhden fanin ottaman kuvan Pohjanpalosta ”Rudus Studios”-discon tanssilattialla. Kuvan näet tästä.