HJK:n Tuomas Ollilalle viime viikonlopun peli Ilvestä vastaan oli erityinen. Ei tosin pelkästään siksi, että Ollila siirtyi Klubiin juuri Ilveksestä.

Toisen puoliajan alussa Ollila huomasi kentällä yhtäkkiä lokin. Ei muuta kuin paimennushommiin. Ihan helpolla ei lokki säikähtänyt, mutta käveli lopulta kentän rajojen ulkopuolelle. Ollila sai yleisöltä raikuvat aplodit.

– Huomasin minuutti, pari ennen tilannetta, että se lokki oli siinä samassa kohtaa ja joku meidän pelaaja meni siitä ihan vierestä eikä se liikkunut yhtään. Joku ongelma sillä vissiin oli. Mä menin vaan hätyyttämään sitä pois kentältä, ettei se jää siihen jalkoihin, Ollila sanoi Veikkausliiga-podcastissa.

– Kai sillä oli joku pieni vamma jalassa tai jotain, kun se vähän linkutti siinä. Sain sen onneksi pois kentältä ja peli jatkui.

– Ei nyt jännittänyt, mutta en ihan siihen viereen viitsinyt mennä, vähän kelasin, että jos se käy päälle, mutta ei se. Aika pieni se kuitenkin oli sitten.

Maajoukkuekutsu tulossa kesäkuun peleihin?

HJK:lla on viime aikoina kone yskinyt, mutta Ollila itse on pelannut vahvasti. Vasen pakki on iskenyt Veikkausliigassa jo kolme maalia, mikä oikeuttaa HJK:n sisäisessä maalipörssissä toiseen sijaan.

Hyvät otteet poikivat maajoukkuedebyytin jo viime marraskuussa. Sittemmin Ollila on saanut toisenkin maaottelun vyölle, maaliskuussa Tanskaa vastaan.

Seuraavat maaottelut pelataan kesäkuussa, jolloin Suomi kohtaa Slovenian ja San Marinon.

– Uskon, että jos matsit menee hyvin ennen sitä, niin voi tulla kutsu. Näin mä uskon, mutta saa nähdä. En tiedä yhtään. Pitää katsoa, aika näyttää sitten. Pitää vaan keskittyä ja pelata hyvin, niin jos tulee, niin tulee, Ollila summaa.

LUE MYÖS