Kroatia eteni keskiviikkona miesten Nations Leaguen lopputurnauksen finaaliin kaatamalla Hollannin välierässä 4-2.

Hollanti siirtyi johtoon reilun puolen tunnin jälkeen Donyell Malenin osumalla, mutta Kroatia kiri toisella jaksolla rinnalle ja ohi Andrej Kramarićin pilkulla ja Mario Pašalićin maalilla.

Kroatia näytti jo menevän voittoon, mutta Hollanti painoi lopussa kovaa päälle ja iski tasoituksen vihoviimeisellä minuutilla. Palloa ei saatu purettua pois Kroatian rangaistusalueelta ja peliväline pomppi Noa Langille, joka täräytti puolivolleyn sisään.

Jatko-ottelu oli kuitenkin Kroatian heiniä. Ensin Bruno Petković pyssytti kaukolaukauksen maaliin ja loppuhetkillä Luka Modrić viimeisteli rangaistuspotkusta illan viimeisen osuman.

Kroatia kohtaa loppuottelussa joko Espanjan tai Italian, jotka ottavat mittaa toisistaan torstaina omassa välierässään.

Pronssiottelu ja finaali pelataan sunnuntaina.