AS Roman päävalmentaja José Mourinho sanoo odottavansa täysin, että hän tulee jonain päivänä työskentelemään Saudi-Arabiassa.

Saudi-Arabia on viime aikoina haalinut monia nimekkäitä pelaajia ja valmentajia pääsarjaansa erittäin rahakkailla sopimuksilla. Nykyään Lähi-idässä pelaavat muun muassa Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Neymar.

Mourinho, 60, vakuutti MBC Egypt TV -kanavalle, että hän kunnioittaa sopimustaan Roman kanssa, mutta lisäsi, että tulee varmasti työskentelemään tulevaisuudessa Saudi-Arabiassa.

Portugalilaisluotsi on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä valmentajista Euroopassa. Mourinho on voittanut muun muassa kahdesti Mestarien liigan ja kahdeksan pääsarjamestaruutta eri maissa.

– Lähden Saudi-Arabiaan joskus vapaa-ajallani, mutta olen vakuuttunut siitä, että tulen työskentelemään siellä. En tiedä milloin, mutta olen melko varma siitä, sanoi Mourinho Reutersin mukaan.

– Olen sitoutunut työhöni Romassa ja haluan antaa kaikkeni seuralle viimeiseen päivään asti. Kukaan ei tiedä tulevaisuutta, mutta aion ehdottomasti tehdä sen (työskennellä Saudi-Arabiassa).

Mourinho sanoi, että hän hylkäsi kesällä ison tarjouksen Saudi-Arabiasta jäädäkseen Roman peräsimeen. Viime heinäkuussa hän liittyi kuitenkin Saudi-Arabiassa lahjakkuuksien löytämiseksi toimivan Mahd Academyn johtokuntaan.

– Saudi-Arabiassa ovet ovat minulle aina auki. Haluan kokea kehityksen siellä.

– Cristiano oli ensimmäinen, joka meni sinne ja antoi heti erilaisen näkökulman. Pelaajat luulivat aluksi, että kyseessä oli yhden miehen show, mutta kesällä he tajusivat, että kaikki todella muuttui.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Corriere dello Sportin tietojen pohjalta, että Roma on valmis antamaan kenkää Mourinholle, jos joukkue häviää sunnuntaina Cagliarille. Uutistoimisto ANSA raportoi kuitenkin myöhemmin sisäpiirilähteisiinsä vedoten, että Roma ei ole harkinnut Mourinholle potkuja tai ottanut yhteyttä hänen potentiaalisiin korvaajiinsa.

Reuters

@Reuters
Mourinho: I will definitely work in Saudi Arabia reut.rs/48Cv8gF

Linkki twiittiin.