Gianluigi Donnarumma siirtyi puolitoista vuotta sitten vapaana agenttina PSG:hen.

Viime kaudella Donnarumma jakoi torjuntavastuun Keylor Navasin kanssa. Donnarumma pelasi viime kaudella 24 ottelussa. Navas sen sijaan torjui 26 ottelussa.

Kuluvalla kaudella roolit muuttuivat. Uusi päävalmentaja Christophe Galtier nosti Donnarumman selväksi ykkösmaalivahdiksi, ja Navas pelasi vain yhdessä cupin ottelussa ennen tammikuista lainasiirtoaan Nottingham Forestiin.

L’Équipe haastatteli Donnarummaa, joka otti kantaa viime kauden torjuntavastuuseen Navasin kanssa.

– Galtier asetti selvän hierarkian, ja haluan kiittää häntä saamastani luottamuksesta. On normaalia tehdä päätöksiä tietyillä hetkillä. Meidän oli tehtävä päätös. Joko Navas tai minä. Päätös oli kaikkien kannalta tärkeä. Viime kaudella oli tärkeää olla valmis aina, kun sain mahdollisuuden pelata. Ajattelin sillä tavalla, vaikka tilanne oli vaikea. Sellainen kokemus auttaa nyt minua. Varsinkin näin nuorena, Donnarumma tietää.

Donnarumman mukaan päätös PSG-siirrosta johtui pitkälti siitä, miten paljon seura halusi maalivahdin.

– Kaikki halusivat minut tänne puheenjohtajasta urheilutoimenjohtajaan. Olin iloinen siitä, miten paljon minut haluttiin tänne. Se helpotti monia asioita. Halusin voittaa kaiken mahdollisen ja tehdä historiaa tässä seurassa, Donnarumma kertoi viitaten syihin, miksi halusi siirtyä Pariisiin.