Victor Osimhen on ollut koko kesän siirtohuhujen kohteena.

Osimhen, 24, johdatti Napolin Serie A:n mestariksi keväällä. Osimhen voitti 26 maalillaan Serie A:n maalikuninkuuden.

Napoli sai hiljattain Saudi-Arabiasta hyvin rahakkaan tarjouksen. Al-Hilal tarjosi Osimhenista selvästi yli sata miljoonaa euroa, mutta Napoli kieltäytyi.

Napoli neuvottelee Osimhenin kanssa parhaillaan uudesta jatkosopimuksesta ja toivoo, ettei Osimhen halua siirtyä Saudi-Arabiaan. Napoli on valmis maksamaan tähdelleen kymmenen miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Al-Hilal sen sijaan tarjoaa Osimhenille yli 40 miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Muun muassa Corriere dello Sportin mukaan Napoli haluaisi asettaa Osimhenin sopimukseen kaksi erillistä ulosostopykälää. Yhden eurooppalaisille seuroille ja toisen saudiarabialaisseuroille.

Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiisin mukaan Osimhenin pitäisi kunnioittaa voimassa olevaa sopimusta.

– Minne hänen pitäisi mennä? Sopimukset on olemassa ja molempien osapuolten on aina kunnioitettava niitä. Olkaa rauhassa, De Laurentiis totesi italialaismedialle.

Napolin päävalmentaja Rudi Garcia sanoi, ettei Osimhenin pitäisi tässä iässä edes ajatella siirtoa Saudi-Arabiaan.

– On pelaajia, jotka ovat uransa loppupuolella ja silloin on ymmärrettävää, että he lähtevät Saudi-Arabiaan. Sitten, kun olet vielä kasvamassa ja parhaat kautesi ovat vasta edessäpäin, ei tuollaisia tarjouksia pidä edes katsoa. Toisaalta en ole Victor, joten kysykää häneltä, valmentaja viittasi huhuihin.