AC Milanin entinen maalivahti Gianluigi Donnarumma sai kotiyleisöltä odotetun jäisen vastaanoton, kun hän teki paluunsa San Sirolle Mestarien liigan ottelussa Paris Saint-Germainia vastaan tiistai-iltana.

AC Milanin kannattajat olivat printanneet suuren määrän seteleitä, jotka satelivat odotetusti Donnarumman niskaan ottelun alkaessa. 24-vuotias jätti kasvattajaseuransa vuonna 2021 tavalla, joka sai monet Milan-fanit ajattelemaan, että hän siirtyi PSG:n riveihin vain rahan takia.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
💸 AC Milan fans will throw these fake bank notes at Donnarumma tonight at San Siro…

…as they felt betrayed when he left the club as free agent to join PSG more than two years ago.

Setelin keskelle oltiin printattu Donnarumman kasvot, minkä lisäksi sen kulmia koristi numero ”71”. Numeron napolilainen merkitys tarkoittaa tarkoittaa ”miestä, jolla ei ole arvoja”. Hänen nimestään oltiin käännetty myös sana ”Dollarumma”.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

SPORTbible

@sportbible
Milan Ultras made their feelings loud and clear as they showered Donnarumma with fake banknotes on his return to San Siro 😅💵

The '71' on the bills translates to 'a man of no values' in Neapolitan tradition, with fans also opting to wear number 71 shirts to drive the point home…

B/R Football

@brfootball
'Dollarumma'

Milan fans welcome Gianluigi Donnarumma back to the San Siro 💸

Donnarumman siirrosta syvästi katkeroituneet AC Milanin kannattajat aloittivat buuaus- ja vihellyskonserttinsa jo hyvissä ajoin ennen pelin alkua, kun Italian maajoukkuevahti asteli kentälle lämmittelemään.

Katso video alla olevasta upotuksesta.

Luca Maninetti

@LucaManinetti
🗣 L'accoglienza di Gianluigi #Donnarumma a San Siro. #MilanPsg

Donnarumma, joka joutuu pelaamaan ottelun ensimmäisen puoliajan juurikin AC Milanin kannattajapäädyn edessä, on päästänyt yhden maalin taakseen ensimmäisen puoliajan aikana.

Tilanne on avsujakson jälkeen 1–1-tasatilanteessa. Maalinteossa ovat onnistuneet AC Milanin Rafael Leao sekä PSG:n Milan Skriniar.