Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé sanoo, että hänen joukkuekaverinsa Gianluigi Donnarumma sai AC Milanin kannattajilta kohtuuttoman vastaanoton Mestarien liigassa.

Donnarumma, 24, nousi jo 16-vuotiaana Milanin ykkösvahdiksi ja samalla kannattajien suursuosikiksi, mutta hän rikkoi fanien sydämet, kun hän siirtyi toissa vuonna ilmaiseksi PSG:hen.

Tiistaina Milanin kannattajat heittivät kentälle feikkiseteleitä, joihin oli painettu Donnarumman naama ja erilaisia viestejä seuran entiselle torjujalle.

Italialaisvahtia tituleerattiin setelissä ”Dollarummaksi” ja palkkasoturiksi. Lisäksi setelin kulmia koristi numero 71, jonka napolilainen merkitys tarkoittaa tarkoittaa ”miestä, jolla ei ole arvoja”.

– Siellä oli paljon meteliä ja he antoivat Gigiolle melko vaikean vastaanoton. Minusta se meni vähän pitkälle, mutta niin se vain on, sellaista jalkapallo on nykyään, kommentoi Mbappé Telelombardialle.

– Kannattajat tekevät mitä haluavat. Emme voi tietää, mitä he tuntevat sisällään. Suojelimme Gigiota niin paljon kuin pystyimme, ja meidän käy häntä sääliksi tänä iltana.

AC Milan voitti PSG:n 2-1.

B/R Football

@brfootball
'Dollarumma'

Milan fans welcome Gianluigi Donnarumma back to the San Siro 💸

Linkki twiittiin.