Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi kohtaavat toisensa Saudi-Arabiassa pelattavassa ystävyysottelussa helmikuussa 2024.

Al-Nassrin ja Inter Miamin välinen kamppailu on osa Riyadh Season Cupia, jossa Inter Miami pelaa myös toista saudiarabialaisseuraa Al-Hilalia vastaan 29. tammikuuta.

LUE MYÖS: Cristiano Ronaldo saavutti ison rajapyykin

Inter Miamin ja Al-Nassrin kerrottiin kohtaavan toisensa jo viime kuun lopulla. Silloin Inter Miami kuitenkin puuttui uutisointiin ja kiisti julki vuotaneet suunnitelmat ”epätarkkoina”.

Nyt Inter Miamin urheilutoimenjohtaja Chris Henderson on ottanut julkisesti kantaa joukkueen matkaan kohti Saudi-Arabiaa.

– Nämä ottelut tarjoavat tärkeitä testejä joukkueellemme. Olemme innoissamme siitä, että ryhmämme saa mahdollisuuden kohdata niinkin laadukkaita joukkueita kuin Al-Hilal ja Al-Nassr, Henderson kertoo seuran verkkosivuilla.

LUE MYÖS: Teemu Pukin ex-luotsi nimitettiin toisen Huuhkajat-tähden uudeksi valmentajaksi

Kaikkien aikojen suurimpana pidetyt hyökkääjät Messi, 36, ja Ronaldo, 38, kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 2008, kun Manchester United voitti Barcelonan Mestarien liigan välierissä.

Sen jälkeen he ovat kamppailleet toisiaan vastaan 34 kertaa lisää. Näistä peleistä argentiinalainen on voittanut 16 ja portugalilainen kymmenen. Yhdeksän ottelua on päättynyt tasapeliin.

35 kiihkeässä kohtaamisessaan Messi on tehnyt 21 maalia ja antanut 12 maalisyöttöä, kun taas Ronaldo on tehnyt 20 maalia ja antanut yhden maalisyötön.