Real Madrid valmistelee uutta tarjousta Paris Saint-Germainin Kylian Mbappélle, mutta se odottaa ranskalaistähdeltä vastausta määräaikaan mennessä, kertoo Athletic.

Madrid luuli jo napanneensa Mbappén, 25, viime vuonna, mutta Ranskan maajoukkuekapteeni solmikin yllättäen PSG:n kanssa jatkosopimuksen.

Tuo diili on päättymässä ensi kesänä. Sopimus sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta, mutta Mbappé on toistaiseksi antanut ymmärtää, ettei hän ole aikeissa käyttää sitä.

Mbappé voi tammikuun alusta lähtien vapaasti neuvotella sopimuksesta ensi kaudelle muiden seurojen kanssa ilman PSG:n suostumusta.

Real Madrid aikoo iskeä apajille oman tarjouksensa kanssa. Athleticin mukaan Los Blancos on tehnyt ranskalaishyökkääjälle selväksi, että hänen on tammikuun puoliväliin mennessä ilmoitettava, haluaako hän siirtyä La Ligaan ensi kesänä.

Madridissa on haaveiltu Mbappésta jo pitkään, mutta hänelle tarjotaan todennäköisesti erilaista pakettia kuin viime vuonna. Real Madridilla on stadionremonttinsa takia rajallisempi budjetti, eikä seura halua rikkoa palkkarakennettaan.

PSG on varautunut Mbappén suhteen kaikkiin mahdollisiin vaihtoehtoihin. Ranskalaisjätti uskoo, että Mbappé saattaa jäädä Pariisiin, koska Real Madrid ei pysty tarjoamaan hänelle taloudellisesti riittävän houkuttelevaa pakettia. PSG ei kuitenkaan yllättyisi, jos Mbappé päätyisi jättämään seuran.

Viime kesänä PSG:ssä käynnistyi täysi paniikki, kun Mbappé ilmoitti julkisesti, että hän ei aio käyttää jatko-optiotaan. Mbappé pudotettiin väliaikaisesti PSG:n ykkösmiehistöstä, mutta hän palasi ryhmään ”positiivisten keskustelujen” jälkeen. Ennen sopua pariisilaisjätti linjasi, että Mbappén tulee käyttää optionsa tai solmia uusi sopimus – muuten hänet myydään korkeimmalle tarjoajalle.

Lehtitietojen mukaan Al-Hilal tekikin viime kesänä Mbappésta kaikkien aikojen suurimman tarjouksen, jonka PSG hyväksyi. Neuvottelut saudiseuran ja hyökkääjän välillä eivät kuitenkaan johtaneet mihinkään.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Real Madrid will make a fresh attempt to sign Kylian Mbappe from Paris Saint-Germain — and have given the forward a deadline to decide if he wants to join them this summer.

More from @MarioCortegana ⬇️

Linkki twiittiin.