Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé sanoo, että hän ei ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan.

Ranskan maajoukkuekapteenin sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Mbappén, 25, sopimus sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta, mutta hän ilmoitti viime kesänä, ettei aio käyttää sitä.

Uutisoimme aiemmin Athleticin tietojen pohjalta, että Real Madrid valmistelee Mbappélle sopimustarjousta, mutta se odottaa ranskalaistähdeltä vastausta tammikuun puoliväliin mennessä.

Madrid tavoitteli Mbappéa jo toissa vuonna, mutta tuolloin hän solmikin yllättäen PSG:n kanssa jatkosopimuksen.

Mbappélla on tammikuun alusta lähtien ollut mahdollisuus neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa, koska hänen sopimustaan on jäljellä alle puoli vuotta.

– En ole vielä tehnyt päätöstä, en ole tehnyt valintaa. [PSG:n] puheenjohtajan kanssa kesällä tekemäni sopimuksen myötä päätökseni ei ole tärkeä, koska onnistuimme suojelemaan kaikkia osapuolia ja säilyttämään seuran työrauhan tulevia haasteita varten, mikä on tärkeintä, kommentoi Mbappé keskiviikkona ESPN:n mukaan.

Kun Mbappé viime kesänä ilmoitti, että hän ei aio käyttää jatko-optiotaan, PSG pudotti hänet väliaikaisesti edustusjoukkueestaan, mutta hän palasi ryhmään ”positiivisten keskustelujen” jälkeen.

Ranskalaismedian mukaan Mbappé lupautui noissa keskustelussa luopumaan jopa 100 miljoonan euron uskollisuusbonusmaksuista suojellakseen PSG:tä, jos hän lähtisi seurasta ilmaiseksi.

Mbappélta kysyttiin keskiviikkona toissa vuoden siirtosaagasta ja siitä, tekeekö hän jälleen päätöksensä yhtä myöhään.

– En tiedä. Se oli toukokuun lopussa vuonna 2022, koska tiesin [päätökseni] vasta toukokuussa.

– Jos tiedän, mitä haluan tehdä, miksi odottaa? Siinä ei olisi mitään järkeä. Mutta kuten olen sanonut, tärkeintä ovat pokaalit. Olemme voittaneet jo yhden (Ranskan Supercup) ja haluamme voittaa lisää. Kukaan seuran sisällä ei puhu henkilökohtaisesta tilanteestani.

Mbappé on pelannut tällä kaudella 23 ottelua tehden niissä yhteensä 22 maalia ja syöttäen kaksi.

Ligue 1 English

@Ligue1_ENG
Kylian Mbappé opens his 2024 goal account 🇫🇷💥

Linkki twiittiin.