José Mourinho sai potkut AS Roman peräsimestä tammikuun puolivälissä. AS Roma oli tuolloin yhdeksäntenä Serie A:ssa ja pudonnut hetkeä aiemmin Coppa Italiasta.

AS Roma palkkasi sittemmin Daniele De Rossin uudeksi päävalmentajakseen. De Rossin alaisuudessa neljästä ottelusta tuloksena on kolme voittoa ja tappio sarjakärki Internazionalelle.

Mourinho ehti valmentaa AS Romaa kahden ja puolen vuoden ajan. Potkut tulivat monelle yllätyksenä, vaikka AS Roma pelasikin hyvin keskinkertaista kautta.

Mourinho pitää saamiaan potkuja epäreiluina. Myös seurajohto sai oman osansa.

– Eurokilpailut jatkuvat. Etenkin Mestarien liiga, joka on kenties kaikista tärkein. En ole mukana pudotuspelivaiheessa, mutta se ei johdu siitä, ettenkö olisi päässyt sinne, vaan, koska joku jalkapallosta hyvin vähän tietävä antoi minulle potkut.

– Elämä on sellaista. Se on täynnä ylä- ja alamäkiä. Kehityn edelleen odottamattomista ja epäreiluista potkuista huolimatta. Palaan tulevaisuudessa itseluottamuksen kera näihin otteluihin, Mourinho viittasi eurokilpailuiden pudotuspeleihin Football.comin haastattelussa.

AS Roma kohtaa torstaina Feyenoordin Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa.

LUE MYÖS