Barcelona hallitsi lauantaina Espanjan liigan ottelua vieraskentällä lähes mielin määrin, mutta jalkapallo osoitti taas yllätyksellisyytensä.

Katalonialaisjoukkue sai vain pyöritellä päitään erotuomarin viheltäessä ottelun päättyneeksi. Vierasjoukkue Granada juhli voittoa 1-0-lukemin.Voittomaali syntyi 16. minuutilla isäntien laitakärjen Yacine Brahimin toimesta.

Barcelonan pallonhallinta oli yli 80-prosenttista ja joukkue voitti laukaukset 29-5. Pyöritys oli kuitenkin tehotonta ja tähtien ruuti oli märkää.

Barcelona hallitsi ottelua mielinmäärin. Alla erään Twitter-käyttäjän tililleen lataama BBC:n tilasto: