Veikkausliigassa kolmantena oleva Seinäjoen Jalkapallokerho, isännöi sunnuntaina Seinäjoen Keskuskentällä kärjessä olevaa Helsingin Jalkapalloklubia. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 18.30.

Kohtaaminen on samalla ensimmäinen SJK:n ja HJK:n välillä pääsarjatasolla Seinäjoella. Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti Veikkausliigassa tällä kaudella ja HJK on ollut molemmilla kerroilla niukasti parempi.

Sunnuntain otteluun HJK saapuu kuitenkin Eurocup-kiireissä, sillä vielä torstaina joukkue kohtasi SK Rapid Wienin Helsingissä, Eurooppa-Liigan karsintojen 1. osaottelussa. HJK voitti ottelun hienosti 2-1 luvuin ja sai siten loistavat asetelmat ensi viikolla pelattavaan toiseen osaotteluun.

SJK päävalmentaja Simo Valakari uskoo kuitenkin, että HJK:n ajatukset ovat tällä hetkellä ensisijaisesti sunnuntaissa.

– Jokainen ammattilainen ajattelee ja keskittyy vain seuraavaan otteluunsa – tulevat pelit on mielessä vasta sitten. Tämä peli on erittäin tärkeä sarjan kannalta ja uskon että siitä tulee hieno kamppailu, arvioi Valakari SJK:n tiedotteessa.

– Nyt aletaan kuitenkin pelaamaan tietyllä tapaa ratkaisupelejä ja sen aistii pelaajista, kannattajista ja kaikista ihmisistä seuran ympärillä. Tietenkin jokainen peli on yhtä tärkeä, ensimmäinen ja viimeinen, mutta kyllä tämä syksy on tietyllä tapaa erityistä aikaa – futaajan parasta aikaa voisi sanoa. Etenemme silti peli kerrallaan, jatkaa Valakari.

Koko kattava otteluennakko SJK:n nettisivuilta (linkki).