Pelaajauransa jo päättänyt Liverpool-ikoni Jamie Carragher ei pidä seuran nykyistä ykkösvahtia Simon Mignoletia tarpeeksi hyvänä.

Belgialaisvahti oli Liverpoolin kesän 2013 hankinta Sunderlandista yhdeksällä miljoonalla punnalla ja on ollut ykkösvahti siitä lähtien. Liverpool oli viime kaudella lähellä mestaruutta, mutta oma pää vuoti kohtuullisen paljon.

Carragherin lähti ajojahtiin miestä vastaan, kun tämä päästi lauantaina viime hetkillä Evertonin tasoituksen 1-1-lukemiin päättyneessä ottelussa.

– Mielestäni parhaat maalivahdit, jotka voittavat suuria palkintoja, tekevät suuria torjuntoja suurissa otteluissa. Tuo oli sellainen hetki. Ei se ollut massiivinen virhe, mutta olisiko hän voinut olla parempi? Garragher kommentoi Sky Sportsilla.

– Jokainen puhuu Steven Gerrardin liukastumisesta ja että se maksoi viime kaudella mestaruuden (0-1-tappio Chelsealle keväällä), mutta Demba Ban piti yhä jouosta läpi ja tehdä maali. Siinä katsoo maalivahtia ja ajattelee ”voita meille liiga ja tee se ratkaiseva torjunta”.

Garragherin mukaan Mignolet ei ole onnistunut ratkaisevilla hetkillä.

– Tähän mennessä, Liverpool-urallaan, hän ei ole tehnyt suuria torjuntoja. Jos sama jatkuu, Liverpoolin pitää etsiä uusi maalivahti.