Huuhkaja-pelaaja Markus Halstin edustaman Malmön marssi kohti Ruotsin mestaruutta näyttää pysäyttämättömältä. Lauantaina kaatui Mjällby maalein 4-1, vaikka kentällä oli osittain ns. kakkosmiehistö. Malmö johtaa sarjaa 10 pisteellä, kun joukkueella on neljä peliä jäljellä.

Yksi huilivuoron saaneista oli Halsti, jolla taustalla oli myös jo pidempään vihoitellut nivunen jota haluttiin lepuuttaa. Tavoitteena on kuitenkin olla käytettävissä taas keskiviikkona Mestarien liigan ottelussa Olympiakosia vastaan.

– Valmentaja halusi muutenkin sekä huilauttaa pelaajia juuri keskiviikkoa silmällä pitäen että antaa mahdollisuuden niille pelaajille, joilla minuutit ovat viime aikoina olleet vähän vähemmällä, Halsti kertoi pelaajatallinsa OrsaSportin kotisivuilla.

Penkiltä löytyi kuitenkin verestä voimaa ja tämä on Halstin mukaan ollut joukkueen vahvuus läpi kauden ja päävalmentaja Åge Hareiden perusfilosofian mukaista.

– Kuten valmentaja sanoi jo heti alkukaudesta, niin mestaruus voitetaan aina koko joukkueella, ei pelkästään avauksella. Lauantain ottelu oli taas kerran hyvä esimerkki hänen filosofiastaan.

Malmö avasi Mestarien liigan 0-2-tappiolla vieraissa Juventukselle. Joukkue taisteli pitkään ilman takaiskua, mutta lopussa Carlos Tevez onnistui kahdesti.