ManU:un seuran ja koko Englannin ennätyssiirtosummalla kesällä tullut Angel di Maria on äitynyt ylistämään seuran manageria Louis van Gaalia, joka on uusinut viime kaudella flopannutta ryhmää reilulla kädellä. Seura iski kesällä lähes 200 miljoonaa puntaa pöytään uusien pelaajien hankkimiseksi ja nyt tulevaisuus näyttää valoisalta.

– Van Gaal oli tärkeä tekijä sille, että halusin tulla tänne. Hän on yksi ensimmäisistä ihmisistä, jonka kanssa puhuin mahdollisesta siirrosta. Valmentajalla on aina viime sana siitä, kenet hankitaan, Di Maria kertoi Performille Goal-sivuston mukaan.

– Olen todella kiitollinen hänelle. Kiitos hänen pelaan nyt Unitedissa.

ManU:n tahmea alkukausi muuttui historiaksi, kun se kaatoi QPR:n 4-0-lukemin viime viikonloppuna. Se oli kauden ensimmäinen voitto ManU:lle Valioliigassa. Di Maria teki itse yhden maaleista ja syötti yhden. Parasta ei miehen mukaan ole vielä nähty.

– Pyrin kehittämään itseäni jokainen päivä ja siksi halusin tänne. Tarvitsin muutosta elämääni. Yritän kaikkeni nyt jokaisessa ottelussa ja haluan näyttää hankkimiseni olleen kannattavaa.

– Yritämme kasvaa. Tiedämme, ettei alkukausi ole mennyt hyvin. Sellaista kuitenkin jalkapallo joskus on.

ManU kohtaa tulevana viikonloppuna Leicesterin vieraissa.