Viime kaudella läpimurron Veikkausliigassa FC Hongan riveissä tehnyt maalivahti Daniel Kollar etsii tällä hetkellä seuraa. 20-vuotiaalla on valinnanvaraa joukkueen suhteen, mutta mies odottaa tarjouksia vielä liigajoukkueilta.

– Sopimustilanteeni on auki. Muutamalta seuralta on tullut tarjous ja teen valinnan lähipäivinä, Kollar kertoo SuomiFutis-sivustolle.

– Liigajoukkueilta ei ole tullut mitään konkreettista, mutta Ykkösen seuroista muutama on jättänyt tarjouksen. Valitsen ehdottomasti urheilullinen puoli edellä. Siksi pelaaminen Veikkausliigassa on ykkösvaihtoehto.

[nosto tasoitus=”oikea”]Valitsen ehdottomasti urheilullinen puoli edellä. Siksi pelaaminen Veikkausliigassa on ykkösvaihtoehto.[/nosto]Kollar odottaa eritoten Kotkan suunnalta yhteydenottoa. Mies vietti onnistuneen harjoitusjakson KTP:n riveissä ja kertoo viihtyneensä seuran matkassa.

– Treenailin paljon KTP:n mukana ja sain olla parissa harjoituspelissäkin maalissa. Siellä meni tosi hyvin, mutta he eivät ole vielä päättäneet tarjoavatko sopimusta. Olisin ehdottomasti kiinnostunut menemään sinne ja motivaationi on korkealla. Meitä olisi siellä Jere Pyhärannan kanssa kaksi nuorta maalivahtia kilpailemassa ykkösmaalivahdin paikasta, mikä olisi varmasti hyvä koko joukkueelle, Kollar sanoo.

Maalivahdin kunnosta sopimus ei ainakaan jää kiinni.

– Fyysinen kuntoni ja pallokosketus ovat tällä hetkellä todella hyviä. Olen treenannut todella kovaa omalla ajalla ja Kotkassakin mentiin kovaa, joten hyvässä pelikunnossa olen, Kollar kertoo.

Jesse Happonen