Barcelonan laitahyökkääjä Pedron ulosostopykälä on pudonnut 150 miljoonasta eurosta 30 miljoonaan euroon, kertoo espanjalaislehti Mundo Deportivo.

Pedro teki kesäkuun alussa kesään 2019 kestävän jatkosopimuksen. Alun perin Barcelona tiedotti ulosostopykälän pysyvän 150 miljoonassa eurossa. Nyt lähteet kertovat hinnan todellisuudessa pudonneen.

Lehden mukaan miehen siirtyminen kesällä ei kuitenkaan ole todennäköistä, koska Barcelona ei siirtokiellon vuoksi saa peluuttaa uusia hankintoja, kuten Arda Turania ja Aleix Vidalia, ennen tammikuuta.

Hinnan pudottaminen tekee Pedron lähdöstä kuitenkin entistä realistisemman pitkällä aikavälillä. Barcelonassa mies on jäämässä Neymarin, Lionel Messin ja Luis Suárezin taakse vaihtopelaajaksi.

Pedron peliaika ja tehot putosivat merkittävästi viime kaudella. 27-vuotias monipuolinen pikakiituri haluaa todennäköisesti enemmän peliaikaa jatkossa.

Ainakin Paris Saint-Germainin ja Arsenalin kerrotaan haluavan miehen riveihinsä. Sunnuntaiaamulla espanjalaislehti Sport kertoi Chelsean lähestyneen Pedroa.