Huuhkajat aloitti eilen MM-karsintaurakkansa kotiottelulla Kosovoa vastaan. Pisteet jaettiin tasan maalein 1-1. Suomi oli jopa lirissä FIFA:n uuden jäsenmaan kanssa toisella puoliajalla.

Suomi siirtyi ottelussa 18. minuutilla johtoon kulmapotkusta. Roman Eremenko antoi kulman, Thomas Lam jatkoi päällään pallon eteenpäin ja toppari Paulus Alajuuri sai luutia pallon sisään maalin edestä.

Ote siirtyi hiljalleen Kosovolle, ja varsinkin Suomen hyökkäyspelaaminen kuihtui. Toinen puoliaika oli Kosovon hallintaa ja tunnin kohdalla vieraille vihellettiin rangaistuspotku.

Lam joutui rikkomaan Bernard Berishaa rankkarialueen sisällä. Valon Berisha asteli pallon taakse ja ampui Kosovolle historiallisen osuman.

Katso Huuhkajien pahimmat flopit eilisessä ottelussa galleriastamme painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan.