Real Madridin tähtipelaaja Isco ei ole vielä tehnyt jatkosopimusta seuransa kanssa. Neuvottelut ovat Sport-lehden mukaan kaukana valmiista.

Lehden mukaan osapuolet ovat jo käyneet hieman malttamattomiksi neuvottelujen suhteen. Neuvottelujen edistymistä seuraavat Calcio Mercaton mukaan tarkkaan italialaisjätit AC Milan ja Juventus, jotka ovat olleet kiinnostuneita 24-vuotiaan espanjalaisen hankkimisesta.

Iscon peliaika on ollut nousussa Real Madridissa loukkaantumisten vuoksi, mutta silti hänet on nähty aloituskokoonpanossa vasta yhdeksän kertaa tällä kaudella mukaan lukien La Ligan ja Mestarien liigan ottelut.

Isco toivoo uudelta jatkosopimukselta palkankorotusta ja sitä myötä enemmän peliaikaa. Nykyinen sopimus on voimassa kesäkuuhun 2018 saakka.

AC Milan etsii keskikentälleen korvaajaa Riccardo Montolivolle, joka loukkasi vakavasti polvensa lokakuussa, ja on sivussa vielä arviolta huhtikuuhun saakka. Juventus haluaisi myös vahvistaa keskikenttäänsä.

Tällä hetkellä Iscon lähteminen Bernabeulta näyttää epätodennäköiseltä ainakin tammikuussa, mutta jos sopimusneuvottelut eivät etene, siirto saattaa olla edessä ensi kesänä.