Täksi kaudeksi skottiseura Rangersiin siirtynyt Joey Barton kertoi lyhyestä visiitistään BBC:lle. Bartonin sopimus purettiin, kun englantilaispelaaja joutui kahnauksiin joukkuekaverin kanssa ja hänet tuomittiin syylliseksi luvattomasta vedonlyönnistä.

Barton ei silti kadu siirtoaan Rangersiin, vaikka se jäikin vain kahdeksan ottelun mittaiseksi.

– Tekisin yhä sopimuksen Rangersin kanssa. Se oli mahdollisuus, josta en voinut kieltäytyä. Olen todella pettynyt, että se päättyi. Kukaan ei halua pelata kahdeksaa peliä joukkueelle, kyllä sitä haluaa antaa suuremman panoksen, Barton kertoi.

Barton sanoi, ettei hän kanna kaunaa Rangersin valmentajalle tai kellekään muullekaan seurassa. Bartonin mukaan häneen kohdistui kovat odotukset Skotlannissa.

– Media oli kriittinen minua kohtaan. Sellaista se on, kun on Joey Barton ja pelaat Rangersissa, joka on todella iso seura. Siellä tulee kritiikkiä, jos et pelaa fantastisen hyvin, enkä pelannut fantastisen hyvin, vaikka sitä kestikin vai kahdeksan ottelua.

– Se oli vaikeaa, kun menin sinne, he rakensivat minusta sellaisen Neymar tai Lionel Messi -imagon, enkä minä ole pelaajana sellainen. Minulle ei ole suotu sellaisia taitoja, Barton jatkoi.

Bartonin ura ei vielä näillä näkymin silti lopu. Miehen perässä on muun muassa ollut hänen vanha seuransa Burnley, joka pelaa nykyään Valioliigassa. Lisäksi kiinnostusta on ollut myös Mestaruussarjassa pelaavasta Aston Villasta.

– Minulle on soitettu isoista seuroista ja kyselty, mitä teen tammikuussa. Tämä on mukavaa aikaa minulle. Olisi kiva laittaa nappulakengät jalkaan tammikuussa ja hiljentää muutama ihminen, Barton sanoi räväkkään tyyliinsä.