Arsenalin manageri Arsene Wenger sai neljän ottelun toimitsijakiellon 22. tammikuuta pelatussa Burnley-ottelussa. Wenger oli huutanut neljännelle tuomarille Anthony Taylorille rivouksia ja käynyt häneen käsiksi.

Englannin jalkapalloliitto, FA, julkaisi keskiviikkona raportit pelikiellosta.

– Hän kertoi minulle, että huolimatta siitä, että häntä varoitettiin käytöksestään, herra Wenger sanoi herra Taylorille ”Olet epärehellinen sarjallesi!” Herra Taylor kertoi sanoneensa herra Wengerille, että sellainen käytös ei ollut hyväksyttävää, johon Wenger vastasi ”Painu vi*tuun”, ottelun erotuomarina ollut Jonathan Moss kertoi tiedotteessa.

Taylorin mukaan hän varoitti Wengeriä, mutta Arsenal-luotsi kirosi hänelle kahdesti. Wenger kirosi, kun Burnley oli tehnyt tasoitusmaalin rankkarista. Sen jälkeen Taylor pyysi Wengeriä jättämään teknisen alueen ja lähtemään pukukoppiin.

Wenger ei kuitenkaan heti totellut, vaan hän yritti mennä uudestaan tekniselle alueelle, jolloin Taylor ohjasi hänet pois sieltä. Wenger jäi seisomaan pelaajatunnelin päähän, jolloin Taylor joutui vielä kerran sanomaan Wengerille, että lähtisi pukukopin puolelle, jonka jälkeen Wenger tönäisi kahdesti Tayloria.

Taylor joutui lopulta pyytämään turvamiehet, jotka saattoivat vihaisen ranskalaisvalmentajan pukukoppitilojen puolelle.

Arsenal voitti lopulta ottelun, kun Alexis Sanchez teki voittomaalin rankkarilta lisäajan kahdeksannella minuutilla. Myös Wenger rauhoittui lopulta.

– Lopulta ottelun jälkeen Wenger tuli käymään tuomarien pukukopissa ja pyysi anteeksi käytöstään minulta ja Mossilta, Taylor kertoi.

Lähde: Goal