Tottenham Hotspurin Dele Alli on noussut argentiinalaismanageri Mauricio Pochettinon alaisuudessa yhdeksi maailman lupaavimmista pelaajista.

20-vuotias keskikenttäpeluri teki läpimurtonsa Valioliigassa viime kaudella ja hänen hyvät otteensa ovat jatkuneet myös kuluvan sesongin puolelle. Nuorukaisella on tällä kaudella kaikissa kilpailuissa 14 maalia ja kuusi syöttöä kasassa.

Tottenham on tällä hetkellä sarjan toisella sijalla ja kilpailee viime vuoden tavoin jälleen suorasta paikasta Mestarien liigaan. Allin mukaan iso kiitos siitä kuuluu Pochettinolle.

– Koskaan ei saa olla liian tyytyväinen. Hän (Pochettino) on aina muistuttamassa meitä siitä, että kaikkien pitää taistella peliajastaan, eikä kukaan ole poikkeustapaus. Hän haluaa, että annamme kaikkemme jokaikinen hetki, Alli kertoi ForFourTwo-lehdelle.

Englannin maajoukkueeseenkin pikavauhdilla noussut Alli sanoo, ettei kukaan halua argentiinalaismanagerin silmätikuksi.

– Hänellä on eri puolensa, eikä kukaan halua ajautua hänen epäsuosioonsa. Hän on joskus näyttänyt minulle ja Eric Dierille klippejä hänen omilta pelivuosiltaan Espanyolissa. Joissain on hänen tekemiään maaleja ja joissain pätkissä hän vain rämistelee vastustajien nilkoille.

Lähde: ForFourTwo