Leicester eteni sensaatiomaisesti tiistaina Mestarien Liigan puolivälieriin kaadettuaan Sevillan yhteismaalein 3-2. King Power Stadiumin katsomossa peliä oli myös katsomassa nykyinen Chelsea-tähti N’Golo Kante.

Kante pelasi viime kaudella upeasti Leicesterin keskikentällä ja oli yksi tärkeimmistä syistä siihen, että seura juhli kauden päätteeksi unohtumatonta Valioliigan mestaruutta. Upean kauden jälkeen Kante siirtyi täksi kaudeksi Chelseaan.

Nyt Chelsea on etenemässä kovaa vauhtia Valioliigan mestaruuteen, eikä Kanten rooli ole yhtään pienempi kuin viime vuonna Leicesterissä. Painvastoin, Kante on dominoinut Chelsean keskikenttää.

Tiistai-iltana Kante oli kuitenkin kannustamassa vanhoja pelikavereitaan Mestarien liigan ottelussa Sevillaa vastaan vanhalla kotistadionillaan.

Ottelun jälkeen Leicesterin pelaajat huomasivat vanhan seurakaverin katsomossa ja miehelle vilkutettiin iloisesti. Myös Kanten kasvoilta oli helppo nähdä, että ranskalaispeluri oli varsin iloinen Leicesterin jatkopaikasta. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Try taking that smile of @nglkante's face... 😄👏