Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo on saanut maajoukkueen johdolta luvan palata kotiin Confederations Cupissa Chilelle koetun tappion jälkeen. Pelin päätyttyä Ronaldo kertoi kaksoslastensa syntyneen, ja että aikoo palata kotikonnuilleen katsomaan uutta perhettään.

Ronaldon on jo aiemmin uutisoitu mahdollisesti odottavan perheenlisäystä, mutta mies ei itse ole vahvistanut asiaa ennen eilistä. Ronaldon ja hänen tyttöystävänsä on kerrottu käyttäneen sijaissynnyttäjää.

Ronaldon kaksosten on kerrottu syntyneen jo noin kuukausi sitten, mutta tiedot mediassa ovat olleet hyvin epämääräisiä. Osa medialähteistä esittää, että toinen kaksosista olisi poika ja toinen tyttö. Uudemmat tiedot taas kertovat Ronaldon tulleen kahden pojan isäksi.

Vastaavaa spekulaatiota on ollut Ronaldon käyttämästä sijaissynnyttäjästä. Varmaa syytä Ronaldon päätökselle käyttää sijaissynnyttäjää ei ole. Myöskään sijaisäidin henkilöllisyydestä ei ole varmuutta.

Ja edelleen, supertähden perheen on kerrottu jälleen kasvavan, sillä Ronaldo oli viime kuussa ladannut sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa mies pitelee tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin pullottavaa vatsaa.

32-vuotiaalle Ronaldolla on yksi lapsi aiemmasta suhteestaan. Ronaldo Jr täytti seitsemän vuotta aiemmin tässä kuussa.

Rangaistuspotkukilpailussa Chilelle tappion kärsinyt Portugali joutuu täten kohtaamaan tänään pelattavan Meksikon ja Saksan välisen kamppailun häviäjän pronssiottelussa ilman kirkkainta tähteään.