Vielä ei voi täysin sanoa, että pojasta olisi poika parantunut, kun puhutaan Tanskan huippmaalivahdeista Kasper ja Peter Schmeichelista, mutta huonosti ei ole nuoremmallakaan mennyt.

Kasper Schmeichel nousi kovaan kastiin, kun hän voitti Leicesterin maalivahtina Valioliigan mestaruuden kaudella 2015-16. Peter-isän saavutuksiin on vielä kuitenkin matkaa, sillä hän voitti ManU:n paidassa viisi kertaa Englannin mestaruuden.

Huhuissa on spekuloitu sillä, nähdäänkö ManU-paidassa pian taas Schmeichel, sillä ManU on arvioinut vaihtoehtoisia korvaajia David De Gealle, mikäli hän lähtisi Real Madridiin kesän aikana. Peter-isä innostui siirtohuhuista.

– Se olisi unelmien täyttymys (nähdä hänet ManU:ssa), isä-Schmeichel hehkutti TalkSPORT:lle.

Kasper pelasi jälleen vahvan kauden Leicesterin maalinsuulla ja hänen sopimuksensa seuran kanssa on voimassa vielä vuoteen 2021 saakka. Isä-Schmeichel myöntääkin, ettei Kasperilla ole tällä hetkellä pakottavaa tarvetta lähteä Leicesteristä, mutta jos sopiva tarjous tulisi esimerkiksi Unitedin suunnalta, olisi sitä puntaroitava.

– Kasperilla ei ole mitään tarvetta siirtyä tällä hetkellä mihinkään, mutta jos sellainen mahdollisuus (pelata ManU:ssa) tulisi, olisi se fantastista, entinen huippuveskari puntaroi.