Eilen tullut, mutta toistaiseksi vahvistamaton tieto Real Madridin ja Kylian Mbappen sopimuksesta on kerännyt lyhyessä ajassa valtavasti huomiota ja osin myös kiitosta. Kaikki asianosaiset eivät kuitenkaan ole aivan yhtä innoissaan historialliseksi kutsutusta siirrosta.

Real Madridin puolustava keskikenttäpelaaja Casemiro nimittäin uskoo, että seura pärjäisi hyvin myös ilman 18-vuotiasta superlupausta.

Aivan väärässä brasilialainen ei ole. Real nimittäin voitti menneellä kaudella sekä La Ligan, että Mestarien liigan.

32-vuotias Cristiano Ronaldo ei ole toistaiseksi juuri näyttänyt vanhenemisen merkkejä. Mutta varmaa on, että myös Ronaldo vanhenee ja hidastuu. Ennemmin tai myöhemmin.

Casemiron mielestä Los Blancosin hyökkäyksen tuliteho on jo nyt todella vahva. Mies ei siis ole täysin vakuuttunut kerrotun 180 miljoonan euron siirtosumman hyödyllisyydestä.

25-vuotias Casemiro kertoo olevansa hyvin tietoinen Mbappen kyvykkyydestä. Siitä huolimatta Real ei Casemiron arvioissa tarvitse Mbappea. Miehen mielestä Zinedine Zidanen jo nyt käytössä oleva hyökkäyskalusto eli Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, ja Isco luovat Realille avaimen voittoon.

– Mitä enemmän pelaajia meillä on, sitä parempi. Mutta on myös huomattava, että parhaat pelaajat ovat täällä jo.

Lähde: Goal.