Brasilialaistähti Neymar, 25, on paljastanut, että hän oli niin ällikällä lyöty ensimmäisinä päivinään FC Barcelonassa, että hän pystyi hädin tuskin puhumaan, kertoo Fox Sports.

Hän liittyi Barcelonaan vuonna 2013 Brasilian pääsarjan Santosista ja hänestä kehkeytyi nopeasti myös eurooppalaisen seurajalkapallon superstara.

Neymarin, Lionel Messin ja Luis Suarezin muodostamaa Barcelonan hyökkäystä pidetään yhtenä jalkapallon kaikkien aikojen triona. Brassitähden ensikokemusten perusteella huonomminkin olisi voinut käydä.

– Ensinnäkin, minua nolostutti puhua joukkuekavereilleni. He olivat idoleita, he olivat minun idoleitani, ja minä olin uusi tulokas ja todella nuori, sanoi Neymar brasilialaisessa tv-ohjelmassa, Caldeirao do Huckissa.

– Kun menin pukukoppiin ja katsoin ympärilleni… Minulla oli Lionel Messi toisella puolellani ja Xavi Hernandez, Andres Iniesta ja Gerard Pique toisella puolella. Se oli kuin videopelistä. Olin pelannut heidän kanssaan vain videopelissä ja yhtäkkiä he istuivat vieressäni.