Saksalaislehti: Teemu Pukki syyskierroksella Schalken paras

Saksalaislehti RevierSport antoi syksyn jokaisessa bundesliigaottelussa FC Schalken pelaajille arvosanan välillä 1-6 (1= paras, 6= huonoin). Saksan pääsarjan puolivälin krouvissa lehti on nyt julkaissut pelaajien arvosanakeskiarvot.

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin keskiarvo 2,46 on koko miehistön paras. Saksalaislehti huomauttaa kuitenkin tässä yhteydessä, että Huuhkaja-kärjeltä löytyy ainoastaan viisi ottelua, joissa hänelle voitiin antaa arvosana.

– Schalken kauden löytö! Kuninkaansiniset halusivat röyhkeän suomalaisen sen jälkeen, kun hän oli järjestänyt heille ikävän yllätyksen Eurooppa-liigassa, RevierSport kuvailee suomalaisen syksyä.

Toiseksi paras keskiarvo löytyy maalivahti Lars Unnerstallilta, jonka suoritukset syksyn ajalta rankattiin 2,61 arvoisiksi. Pukille vertailukohdaksi: Espanjalaistähti Raulin keskiarvo syksyltä on 2,83 ja hollantilainen maalisylkijä Klaas-Jan Huntelaar pääsi arvosanoissa keskiarvoon 3,01.

Edellinen artikkeliJaron georgialaisvahvistus palaa kotimaahansa
Seuraava artikkeliLeeds jäi jyrän alle: Väyrynen avauksessa, Forssell ei edes penkillä!