Liigacupin kaikkien aikojen menestyksekkäin seura HJK on heti tulessa, kun vuoden 2012 kilpailu käynnistyy. Helsingin Jalkapalloklubi saa vieraakseen FC Lahden.

Helsinkiläisseura on viisitoista kertaa järjestetyssä kisassa yltänyt kuudesti finaaliin. Saaliina kyseisistä loppuotteluista on ollut neljä mestaruutta.

HJK:n mestaruusvuodet ulottuvat kuitenkin Liigacupin nuoruusvuosiin, sillä helsinkiläiset nappasivat kaikki neljä titteliään viiden ensimmäisen kilpailun aikana. Viimeksi Klubi on juhlinut voittoa vuonna 1998 ja edellisen finaalinsa joukkue pelasi vuonna 2009.

Loppuotteluiden määrässä juuri perjantainen vastus FC Lahti on toisena. Lahtelaisilla on Vaasan Palloseuran tavoin plakkarissa kolme loppuotteluun osallistumista. Mestaruuksia FC Lahdella on ainoastaan yksi.

Kahteen titteliin ovat historian saatossa yltäneet Allianssi, Honka (kahtena viime vuotena!) ja kolmen finaalin seura VPS.

Tähän mennessä Liigacupin pokaalin on onnistunut saalistamaan yhdeksän eri seuraa. Kilpailu käynnistyi vuonna 1994 ja sen mestaruus ratkaistaan kevään aikana kaikkiaan 16. kerran, sillä vuosituhannen alussa turnaus oli kolme vuotta lepotauolla.

Liigacupin aiemmat mestarijoukkueet:
4: HJK
2: Allianssi, Honka, VPS
1: FC Inter, FC Lahti, Haka, KuPS, TamU

Liigacupin aiemmat finalistit:
6: HJK
3: FC Lahti, VPS
2: Allianssi, FC Inter, Honka, TamU
1: Haka, Jaro, Jazz, JJK, Jokerit, KooTeePee, Kotkan TP, KuPS, RoPS, TPS

SuomiFutis.com-sivusto on vahvasti mukana Liigacupin uutisoinnissa eritoten ennakkojuttujen kautta. Hyödynnämme tilastotietokantaamme kertoaksemme Liigacupin ja yksittäisten otteluiden alla kisan mielenkiintoisimmat ennätykset. Otteluennakoissa luodaan katse otteluparin Liigacup-kohtaamisten lisäksi myös keskinäisiin matseihin Veikkausliigassa.