Englanti kohtaa tänään alkulohkon päätöspelissään Ukrainan. Joukkueelle riittää jatkopaikkaan tasapeli ja tappiokin, mikäli Ranska häviää suurinumeroisemmin oman ottelunsa.

Englannin päävalmentajan paikalle keväällä spekuloitu, mutta valinnassa lopulta sivutettu, ex-Tottenham-luotsi Harry Redknapp uskoo maanmiestensä pääsevän jatkoon alulohkostaan.

– Ennen turnausta sanoin, että organisoitu puolustus on avain menestykseen, mutta Ruotsia vastaan joukkue näytti myös hyökkäyspään osaamistaan, Redknapp kertoi Goal.com:lle.

Mikäli Englanti ja Ranska voittavat ottelunsa, saa Englanti vastaansa Espanjan puolivälierissä. Redknappin mielestä Englannilla on sellainen hyökkäyskalusto, mikä kestaa vertailun minkä vain joukkueen kanssa.

Wayne Rooney on nyt pelikelpoinen ja hän on varma aloittaja Ukrainaa vastaan. Peluuttaisin häntä Danny Welbeckin kanssa, joka tuo hyvää liikettä hyökkäyspäähän. Heille on kehittynyt hyvä yhteisymmärrys Manchester Unitedissa.

– Toisenlaisen pelotteen voi tuoda penkiltä Andy Carrollin muodossa. Rehellisesti sanottuna, en vaihtaisi Englannin hyökkäyspään kuusikkoa minkään muun joukkueen kanssa – en edes Espanjan.

Unibet tarjoaa EM-futikseen runsaasti mielenkiintoisia ja tuottoisia erikoisvetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!