Saksan monivuotinen vakiopuolustaja Per Mertesacker on pudonnut meneillään olevissa EM-kisoissa vaihtopenkin puolelle. Nuorempi kollega Mats Hummels on ottanut avauspaikan osin hyvyyttään, osin sen takia, että Mertesacker oli kuukausia sivussa ennen EM-kisoja loukkaantumisen vuoksi.

Mertesacker on nyt seurannut joukkueensa peliä kentän laidalta ja nosti voitokkaan Hollanti-pelin jälkeen erään hyvän suorituksen esiin, mikä ei näy tilastoissa.

Lukas Podolski pelasi loistavan pelin puolustussuuntaan. Hän ja vasen laitapuolustaja Philippe Lahm pelasivat Arjen Robbenia vastaan, ja Podolskin puolustustyön vuoksi meillä oli kaksi yhtä vastaan tilanne koko ajan Robbenin laidalla, Mertsacker pohti Arsenal.com:n haastattelussa.

Robben yritti ja yritti päästä vapaaksi, mutta saksalaiset olivat hyvin perehtyneet Hollannin taktiikkaan ja saivat pelattua tehot Hollannin hyökkäyksistä pois.

– Puolustaminen oli Hollantia vastaan tärkeämmässä roolissa kuin hyökkäyspää. Näemme varmasti jatkossa myös mitä hän osaa tehdä vastustajan maalilla.

Lisäjännitystä jalkapallon EM-kisoihin Betsafen vetokohteilla!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!