Mestarien liigan lohkoarvonta pidetään torstaina klo 18.45 Monacossa. Keskiviikkona ratkesi viiden viimeisen joukkueen paikat arvontoihin, kun Dynamo Kiova, Spartak Moskova, romanialainen CFR Cluj, Glasgow Celtic sekä ranskalainen Lille varmistavat jatkopaikkansa.

Suomalaispelaajien Jere Urosen Helsingborgs IF sekä Alexander Ringin edustama Borussia Mönchengladbach hävisivät vastustajilleen, mutta jatkavat Eurooppa-liigassa, jonka lohkot myös arvotaan myöhemmin.

Mestarien liigan lohkoarvonnoissa on neljä arvontokoria, joihin joukkueet ovat sijoitettu rankingpisteidensä mukaan. Pisteisiin lasketaan viimeisen viiden kauden suoritukset eurokentillä.

Viime vuosina räjähdysmäistä nousua kohti Euroopan huipulle tehneet Manchester City ja Paris Saint Germain ja sekä Saksassa renesanssia elävä Borussia Dortmund ovat sijoitettu arvontakoreihin kaksi, kolme ja neljä, joten ne saatetaan arpoa samaan lohkoon. Tähän jos onnettaren suosiollisella avustuksella arvotaan ykköskorista viime vuosien kärkijoukkue FC Barcelona, niin voidaan puhua todellisesta kuolemanlohkosta.

Mestarien liigan arvontakorit:

Kori 1:
Chelsea (ENG)
FC Barcelona (ESP)
Manchester United (ENG)
Bayern München (GER)
Real Mardid (ESP)
Arsenal (ENG)
FC Porto (POR)
AC Milan (ITA)

Kori 2:
Valencia (ESP)
Benfica (POR)
Shakhtar Donetsk (UKR)
Zenit (RUS)
Schalke (GER)
Manchester City (ENG)
Braga (POR)
Dynamo Kiova (UKR)

Kori 3:
Olympiakos (GRE)
Ajax Amsterdam (NED)
Anderlecht (BEL)
Juventus (ITA)
Spartak Moskova (RUS)
Paris Saint Germain (FRA)
Lille (FRA)
Galatasaray (TUR)

Kori 4:
Celtic (SCO)
Dortmund (GER)
BATE Borisov (BLR)
Dinamo Zagreb (CRO)
CFR Cluj (ROM)
Malaga (ESP)
Montpellier (FRA)
FC Nordsjälland (DEN)