Real Madridissa kuohuu tällä hetkellä melkoisella tavalla, vaikka joukkue otti sunnuntaina helpottavan kauden avausvoiton Granadasta maalein 3-0.

Matsin ratkaisija ja kaksi maalia tehnyt Cristiano Ronaldo ei tuulettanut osumiaan, mikä viestitti heti, että kaikki ei ole kunnossa. Kaiken lisäksi Ronaldo tuli vaihtoon reilun tunnin jälkeen ”loukkaannuttuaan” pelissä, jonka jälkeen mies avautui medialle.

Portugalilaistähden viesti oli: ”olen surullinen ammatillisista syistä”. Loukkaantuminen taisi olla enemmän henkistä kuin fyysistä, sillä Ronaldo vakuutti pelin jälkeen olevansa kunnossa jo tulevissa maaotteluissa.

Cadena SER -radioaseman mukaan Ronaldo tapasi viikonloppuna Real Madridin seurajohdon ja avautui ongelmista. Pukukopissa lienee ennätyksellisen ahdasta, sillä lähteen mukaan Ronaldo ei tule alkuunkaan toimeen muiden pelaajien kanssa. Erityisesti brassipelaaja Marcelon kanssa on suuria ongelmia. Ronaldo oli jopa sanonut haluavansa lähteä joukkueesta!

Syyksi Ronaldo oli sanonut, että hänellä on epämukava olotila joukkueessa. Ei siis ihme, että maalien tuulettaminen ei maistu enää maaliruiskulle. Pienimuotoiset kriisit ovat arkipäivää tähtiä ja isoja egoja vilisevässä joukkueessa eikä Real Madrid tee tässä poikkeusta.