Hongan talousvaikeuksista on uutisoitu pitkin kautta ja seuran tuore toimitusjohtaja Ari Masalin kertookin avoimesti, että tällä hetkellä vielä syyskuun palkatkin ovat maksamatta ja kohta jo seuraavatkin erääntyy.

Pelaa Honka-KuPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,90 – 3,50 – 3,85
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Mies on kuitenkin luottavainen, että tarvittavat varat saadaan kasaan tavalla toisella ja tilanne on jo parempaan päin. Erääntyvä summa lähestyy YLE:n laskelmien mukaan jo 150 000 euroa.

– Tilanne kesällä oli äärettömän tiukka ja nyt se on tiukka. Ehdottomasti hyvään suuntaan mennään, Masalin kertoi YLE Urheilulle.

– En tiedä tarkalleen mistä mikäkin raha tulee, mutta omistajat tietävät. He ovat luvanneet, että hommat hoidetaan 15. marraskuuta mennessä, ja siihen luotetaan.

Tuore toimitusjohtajan mukaan taustalla oleva ongelmien syy-seuraussuhde on itsestään selvä.

– Tästä ei ole saatu rakennettua tuotetta, joka toisi rahaa katsojien, fanimyynnin tai minkään muunkaan kautta.

– Katsojatulot ovat noin 10-15 prosenttia budjetista, loput pitää saada sponsoroinnilla. Se on missä tahansa bisneksessä aika rankkaa hommaa.

Talousongelmien vuoksi jopa Hongan tulevaisuus liigakartalla on vaarassa, vaikka pelillisesti joukkue on kuivilla. Liigaseurojen pitää marraskuun puoleen väliin mennessä näyttää, että ongelmat ovat ratkaistu, jotta seuralle voidaan myöntää liigalisenssi ensi kaudeksi.

Pelaa Honka-KuPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,90 – 3,50 – 3,85
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!