Chelsea nimesi keskiviikkona uudeksi valmentajakseen kokeneen Rafael Benitezin juuri hetkeä aiemmin pois potkitun Roberto Di Matteon, joka ehti olla päävalmentajana viime talvesta lähtien, tilalle. Sopimus on voimassa kuluvan kauden loppuun.

Pelaa Chelsea-Man. City NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,55 – 3,25 – 2,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Me, seuran omistaja (Roman Abramovich) ja johtokunta, olemme varmoja siitä, että saamme Benitezistä kokeneen, huippuluokan managerin, joka johtaa meidät tavoitteisiimme, Chelsean kotisivuilla kerrotaan.

Di Matteon lopulliseksi kohtaloksi koitui tappio Mestarien liigan ottelussa Juventukselle tiistaina 0-3-lukemin. Joukkueen eteneminen jatkoon on erittäin epätodennäköistä ennen viimeistä kierrosta.

Valioliigassakin alkukauden lento on sakannut pahasti ja joukkue on pelannut neljä ottelua ilman voittoa saldolla kaksi tappiota ja kaksi tasapeliä. Chelsea on kuitenkin yhä kolmantena vain neljä pistettä kärjestä.

Liverpoolissa Mestarien liigan voitto

52-vuotias espanjalainen muistetaan parhaiten ajastaan Liverpoolin valmentajana vuosina 2004-10, missä hän johdatti seuran Mestarien liigan voittoon vuonna 2005 sekä FA Cupin voittoon vuonna 2006. Ennen Liverpoolia mies valmensi kotimaansa Valencian Espanjan liigan ja UEFA Cupin (nyk. Eurooppa-liiga) voittoihin vuonna 2004.

Ennen Chelseaa mies oli jäänyt ilman managerin pestiä, kun hänen pestinsä Milanon Interin peräsimessä päättyi potkuihin kesken kauden 2010-11 vain puolen vuoden jälkeen. Mies on valittu kahdesti Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n vuoden manageriksi.

Benitez tapaa joukkueen ensi kertaa torstaina ja vuorossa on heti sunnuntaina Valioliigan huippuottelu Manchester Cityä vastaan.

Pelaa Chelsea-Man. City NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,55 – 3,25 – 2,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!