Real Madridin mestaruushaaveille voidaan jo käytännössä heittää hyvästit, kun joukkue hävisi lauantai-iltana Real Betisille vieraskentällä 1-0-lukemin. Ero Barcelonaan kasvaa jo 11 pisteeseen, mikäli katalonialaiset voittavat sunnuntaina Levanten.

Joukkueen päävalmentaja Jose Mourinho haukkui ottelun jälkeen tuomarit ja otteluohjelman.

– Yritän olla reilu ja objektiivinen, kun joukkueeni häviää. En etsi selityksiä tai syytä muita asioita. Joukkueen joka pelasi keskiviikkona, ei olisi pitänyt pelata vielä lauantaina. Ilmeisesti siellä on muita seuroja, jotka päättävät ottelukalenterista, Soccerway.com siteeraa Mourinhoa.

Realilta hylättiin ottelussa maali paitsiona ja rangaistuspotkukin jäi saamatta, mikä kirvoitti portugalilaiselta napakat kommentit.

– Tuomari oli syypää väärin hylättyyn Karim Benzeman maaliin ja viime minuuteilla me emme saaneet rangaistuspotkua, mikä oli täysin selkeä tilanne.

Barcelona ja viiden pisteen päässä toisena oleva Atletico Madrid pelaavat vasta ottelunsa sunnuntaina. Mourinho ei ole kuitenkaan vielä täysin heittänyt toivoaan kankkulan kaivoon.

– Taistelu liigamestaruudesta on vielä auki, mutta emme ole optimisteja emmekä pessimistejä sen suhteen. En voi keskittyä vain yhteen kilpailuun.