Top 4 -sijoituksiin tottunut, mutta tällä kaudella ala-arvoisesti esiintynyt Arsenal on pelaajien vaatimuksesta tehnyt ylimääräisiä harjoituksia kentällä ja käynyt kerta toisensa jälkeen videolta läpi joukkueen epäonnistumisia alkukaudesta.

Pelaa Arsenal-WBA Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,45 – 4,40 – 7,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Pelaajat ovat vihaisia itselleen, mikä on hyvä asia mielestäni. He haluavat laittaa asiat kuntoon, keskikenttäpelaaja Mikel Arteta kertoi Daily Mirrorin haastattelussa.

– Olemme halunneet ylimääräisiä harjoituksia, katsoneet videot puhki ja analysoineet epäonnistumisiamme. Pelaajien täytyy tehdä kovemmin työtä, jotta asiat saadaan oikaistua.

Arsenal on Valioliigassa vasta kymmenentenä ja viimeisin pettymys oli viime viikonlopun 0-2-kotitappio Swansealle. Keskiviikkona Mestarien liigassa joukkue kaatui kakkosmiehistöllä pelatessaan Olympiakosille 1-2, mutta oli jo varmistanut jatkopaikkansa ennen peliä.

– Viime viikonloppu oli aallonpohja. Emme olleet sitäkään ennen voittaneet edellisiä pelejä, mutta olimme olleet tappioitta jonkun aikaa.

– Ensin pitää katsoa peiliin ja sen jälkeen muita pelaajia ympärillä. Tärkeintä on asennoitua oikein, kuinka teet työsi ja otat vastuuta. Meidän täytyy voittaa otteluita eikä ole väliä kuinka voitot tulee.

Arsenal kohtaa lauantaina alkukauden sensaatiopoppoon West Bromwich Albionin, joka on toden teolla noussut taistelemaan jopa Mestarien liigan paikoista eli top 4 -sijoista.

Pelaa Arsenal-WBA Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,45 – 4,40 – 7,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!