Kovien paineiden alla elävän Manchester City -luotsin Roberto Mancinin ulkoiseen olemukseen eivät paineet näytä liikaa vaikuttavan, toki mies antaa jopa kovaa julkista kritiikkiä pelaajilleen otteluiden jälkeen, mutta mies ei vaikuta olevan huolissaan tulevaisuudestaan vaikka huhujen mukaan miehelle olisi jo korvaajaa mietitty (uutinen).

Pidän managerina olemisesta, saan olla vihainen joka päivä. Jaksan tehdä tätä työtä varmaan 60-vuotiaaksi asti ja sen jälkeen haluan ehkä puheenjohtajaksi jonnekin, 48-vuotias italialainen kertoo The Guardianin haastattelussa.

Mancinilla löytyy selitys, miksi viime kauden mestaruuden jälkeen joukkue on jäänyt paikalliskilpailija Unitedin varjoon tällä kaudella. Ennen Cityn sunnuntaina peliä Chelseaa vastaan ero kärjessä on jo 15 pistettä.

– Joskus pelaajat kuvittelevat, että heille riittää sama kuin vuotta aikaisemmin eivätkä ymmärrä, että itseään pitää alituisesti kehittää. Jos olet huippupelaaja, tiedät voivasi kehittyä urasi viimeiseen päivään asti. Joskus saat pelaajia, jotka eivät ymmärrä jatkuvan työnteon merkitystä ja se on heidän pahin virheensä.