Brittikentillä vuosikymmenen viilettänyt entinen Huuhkajien kulttihyökkääjä Shefki Kuqi uskoo, että Valioliigan mestaruuspokaali voitaisiin jo käytännössä kuljettaa Manchesterin laidalta toiselle.

– On hyvin vaikea uskoa, että ManU voisi menettää 12 pisteen johtonsa, vaikka kautta onkin vielä 12 peliä jäljellä. Joukkue pelaa tällä hetkellä loistavaa jalkapalloa, skottiseura Hiberniania edustava konkarihyökkääjä kertoo Unibetin tiedotteessa.

Sir Alex Ferguson on tehnyt tällä kaudella mediassakin selväksi, ettei hänen joukkueensa jätä mitään sattuman varaan. Hän haluaa mestaruuden ja se tulee tällä kaudella suurella piste-erolla.

Viime kauden mestarin Manchester Cityn touhu ei vakuuta suomalaista.

– Cityllä ei ole nälkää eikä tahtoa. Pelaajien päät ovat painuksissa jo ennen kuin ottelut edes alkavat. ManU on tällä hetkellä todella paljon yhtenäisempi ryhmä nimenomaan joukkueena.

Kuqin mukaan Manchester Unitedin juhlat eivät tule päättymään Valioliigan mestaruuteen.

– Minulla on sellainen fiilis, että ManU voi yltää tällä kaudella jopa triplamestaruuteen kevään 1999 tapaan. Tässä ryhmässä on paljon samaa kuin edellisenä triplavuonna. Se on jopa parempi, brittikenttien konkari näkee.

ManU-Real Mestarien liigan ykköskamppailu

ManU:n euromenestyksen kompastuskivi voi tulla eteen heti pudotuspelien avauskierroksella, kun joukkue kohtaa Real Madridin. Otteluparin avauskamppailu pelataan keskiviikkona Espanjassa.

– Tuo ottelupari voisi olla koko Mestarien liigan finaali. Uskon, että koko maailma tulee seuraamaan Realin ja ManU:n kohtaamista. Väitän, että kumpi joukkue etenee tästä parista jatkoon, voittaa tämän kauden Mestarien liigan.

– Vaikka Jose Mourinho satsaakin kaiken Mestarien liigaan, uskon sen joukkueen olevan Manchester United.