Tottenham hakee jatkopaikkaa Eurooppa-liigassa Inter Milania vastaan. Joukkue pääsee torstain vierasotteluun 3-0 johtoasemasta. Interille harmia on tuottanut varsinkin Tottenhamin Gareth Bale, joka iski avausmaalin ykkösosassa.

Mies onkin Interille todellinen nemesis – hän iski toissavuoden Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa kolme maalia italialaisten verkkoon.

Inter kuitenkin saa nyt huokaista helpotuksesta, koska Bale on pelikiellossa. Mies otti tahallisen näköisen varoituksen, jotta varoitustili tyhjenee ennen jatkopelejä ja Tottenham otti tässä harkitun riskin.

– Olemme aiemminkin olleet ilman häntä ja saaneet haluamme tuloksen. Gareth voi ratkaista minkä ottelun tahansa omalla panokselleen, me tiedämme sen. Kaipaamme häntä tässä ottelussa, mutta ei meidän tarvitse tässä pelissä sitä sen enempää todistella, Tottenham-luotsi Andre Villas-Boas kommentoi BBC Sportille.

Mestarien liigassa viimeinen englantilaisjoukkue lähti laulukuoroon, kun Arsenal kaatui saappaat jalassa Bayern Münchenille. Viime viikolla Real Madrid pudotti ManU:n.

Eurooppa-liigassa maan lippua pitää yllä Tottenhamin lisäksi myös Mestarien liigan lohkokolmosena mukaan päässyt Chelsea ja Newcastle.

Chelsea hävisi avausosan Romaniassa 0-1-lukemin Steaua Bukarestille. Newcastle lähtee kotiotteluun 0-0-tilanteesta.