FC Barcelona joutui tekemään täyden iltapuhteen keskiviikkona Paris Saint Germainia vastaan.

Avausosan 2-2-tilanteesta Barcelonassa pelattavaan otteluun lähteneet joukkueet pelasivat 1-1-tasapelin ja Barcelona eteni Mestarien liigan välieriin vierasmaalisäännön perustella yhteistuloksella 3-3.

PSG:lla oli jo jatkopaikka hallussaan, kun argentiinalainen Javier Pastore vei ranskalaisseuran johtoon 50. minuutilla. Barcelonan päivän pelasti kuitenkin Pedro, joka iski ratkaisuosuman 71. minuutilla.

Barcelonan pelin sieluna oli keskikentällä naruja vetänyt Xavi, jonka syöttötilasto on vertaansa vailla. Mies syötti joukkuekavereilleen peräti 96 kertaa ja onnistumisprosentti oli häikäisevästi tasan 100 (lähde).

Barcelona eteni Mestarien liigan välieriin Real Madridin, Bayern Münchenin sekä Borussia Dortmundin kanssa. Välieräparien arvonta on perjantaina.