Entinen Tottenhamin manageri David Pleat on sitä mieltä, että seuran nykyisen tähtipelaajan Gareth Balen, 24, ei tule missään nimessä siirtyä Real Madridiin.

– Mielestäni hän on liian nuori siirtymään ulkomaille. Epäilen, että siitä ei tulisi helppoa. Monet ovat epäonnistuneet, kun he ovat muuttaneet ulkomaille, Pleat kertoi BBC Sportille.

– Jotkut ovat menestyneet, mutta eivät monet. Suurimmalla osalla on ollut ongelmia. Mielestäni hän on nuori, mutta hän itse voi ajatella sen olen tuore alku puolisonsa ja lapsensa kanssa. Hänen pitäisi jäädä vielä ainakin vuodeksi ja lähteä ensi kesänä jos haluaa.

Viimeisimmän tiedon mukaan Bale on itse pyytänyt seuraltaan lupaa päästä jututtamaan espanjalaisseuran edustajia mahdollisesta siirtymisestään Madridiin (uutinen).

Tottenhamissa Balea yritetään ylipuhua jäämään ainakin yhdeksi vuodeksi, jotta se pääsisi ensi kaudella Mestarien liigan oikeuttaville sijoille. Viime kaudella tämä oli jo erittäin lähellä, mutta kalkkiviivoilla jälleen kerran paikalliskilpailija Arsenal tuli ohi.